Vrei sa inveselesti camera copilului tau sau sa dai o nota de eleganta unei incaperi din casa ta? Absolventa a Facultatii de Arte Plastice Timisoara pot realiza orice desen preferat venind cu idei inedite si personalizate.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

DESENE PERETI

 

Home

Vrei sa inveselesti camera copilului tau cu desenele animate preferate sau sa dai o nota de eleganta unei incaperi din camera ta? Absolventa a facultatii de Arte Plastice cu experienta in domeniu pot realiza orice desen preferat venind cu idei inedite si personalizate. Vopselele sunt acrilice, non-toxice, pe baza de apa, astfel pictura rezistenta in timp poate fi stearsa de praf cu o carpa usor umezita. Pentru ca fiecare dintre parinti sa-si permita un coltisor de Rai pentru puiutul lor, preturile sunt calculate la metru patrat astfel incat fiecare parinte sa se poata incadra intr-un buget. Un mic univers de copil, un spatiu plin de viata in care personaje din desene animate, basme sau povesti, il insotesc pe cel mic pe tot parcursul zilei sau il vegheaza cu dragoste intreaga noapte. Primeste in casa o parte din magia copilariei. :)
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one